Skip to main content

Verbouwingsadvies

Muur doorbreken
U wilt graag meer ruimte in uw woning door een aanbouw te plaatsen of u wilt de keuken bij de woonkamer betrekken. Weet u niet zeker weet of de muur die u wilt doorbreken dragend is? Wij bekijken uw situatie en geven aan of de muur dragend is of niet. De berekeningen en tekeningen welke wij aanleveren zijn bedoeld voor u zelf, uw vergunningaanvraag en voor de aannemer. Wij hebben een zeer ruime ervaring in bestaande bouw. Indien de gemeente op en of aanmerkingen heeft op ons werk, dan wordt dit kosteloos rechtgezet.

Aanbouw of verbouw
Bij een aanbouw of uitbouw op de begane grond of verdieping berekenen wij voor u de stabiliteit van de aanbouw, de te plaatsen balklagen, de doorbraak en de vloer en fundering. Aan de hand van een bouwkundige tekening kunnen wij uw gehele werk voor u uitrekenen en tekenen. Als u niet in bezit bent van bestaande bouwkundige tekeningen van uw woning kunnen wij deze voor u aanleveren.

Visualisatie
Bouwadvies Mur bekijkt uw huis, doet een inmeting en biedt u verschillende opties voor uw verbouwing. Deze dienst kunt u combineren met een bouwkundige tekening of 3D model zodat u gelijk kunt zien hoe uw huis er na de verbouwing uit kan zien.

Verder kunnen wij u constructieberekeningen aanbieden voor de volgende onderdelen:

Dragende muur verwijderen
Dakkapel;
Dakterras;
Aanbouw;
Uitbouw;
Erker;
Carport;
Serre;
Tuinhuis;
Schuur;
Overkapping;
Veranda;
Garage.

In overleg kan worden besloten dat de constructeur op locatie langskomt om het werk op te nemen. Als er nog geen bouwkundige tekeningen van uw woning beschikbaar zijn kunnen wij deze ook voor u verzorgen. Deze service zal dan apart van de berekeningen in rekening worden gebracht.