Bouwtekeningen maken Utrecht

Voor meerder woningen in de wijk lombok in Utrecht hebben wij dakopbouwen ontworpen. Hiervoor hebben wij de bouwtekeningen gemaakt.

Hoe gaan wij te werk wanneer wij bouwtekeningen maken Utrecht.

Ten eerste gaan we met onze opdrachtgever de verbouwingswensen bespreken. Tijdens dit oriënterend gesprek nemen we alle stappen door van schetsontwerp tot de definitie vergunningstekeningen. Op basis van dit eerste gesprek sturen wij u vrijblijvend een offerte voor de besproken werkzaamheden. Na uw akkoord kunnen wij aan de hand van uw wensen een ontwerp voor u maken. Wanneer u helemaal tevreden bent over het nieuwe ontwerp gaan we de definitieve bouwtekeningen maken Utrecht. Wij kunnen het gehele ontwerp en vergunningsaanvraag traject voor u uit handen nemen. Hierbij maken we niet alleen de tekeningen maar houden we bij het ontwerp ook rekening met wat er wel en niet mag vanuit welstand, houden we rekening met wet er regelgeving vanuit bouwbesluit en kunnen we de constructie berekening voor u maken. Op deze manier voldoen de tekeningen in de meeste gevallen in één keer aan alle inlever criteria van de gemeente, hierdoor verloopt de vergunningsaanvraag vlot en voorspoedig. Doordat wij de meeste ambtenaren van de gemeente Utrecht inmiddels kennen verloopt ook die communicatie snel en prettig en heeft u als klant hier geen omkijken naar. Wij nemen de communicatie met de gemeenten voor u uit handen. In de meesten gevallen heeft u binnen vier tot zes weken de vergunning in huis.

Inmiddels zijn er dit jaar al acht dakopbouw aangevraagd en vergunt. De bouwwerkzaamheden zullen zeer binnenkort beginnen. Foto’s van het eind resultaat volgen snel.

Wilt u meer informatie over bouwtekeningen maken Utrecht of heeft u vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte laten maken of anderszins een afspraak met ons maken?

Belt u 030 22 70 450 en wij staan u graag telefonisch te woord. Ook per E-mail of via ons aanvraagformulier (Offerte Bouwtekening maken Utrecht) zijn wij u graag van dienst.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.

Bouwtekening maken Utrecht

Bouwtekening maken Utrecht

Bouwtekening maken Utrecht

Bouwtekening maken Utrecht

Feeds

Tags

Archives by Month

Blog Categories

  • Geen categorieën

Portfolio Categories

  • Geen categorieën

Pages

Back To Top