Bouwkundige tekeningen

Wij maken tekeningen voor al uw bouwkundige toepassingen, vergunningsaanvragen, constructies en gebouwen. Vanaf het begin denken wij met u mee over indeling, materialen etc. Wij onderscheiden ons door advies op maat en inmeten op locatie, en kunnen de gehele vergunningsaanvraag voor u verzorgen. Deze dienst kunt u combineren met een 3D-tekening, zodat u direct ziet hoe uw huis er na de verbouwing uitziet.

Offerte aanvragenContact

Voor bouwkundige toepassingen, vergunningsaanvragen, constructies en gebouwen

  • Bestaande situatie/nieuwe situatie
  • Ontwerptekeningen
  • Detailtekeningen
  • Bestektekeningen
  • Splitsingstekeningen
  • Constructietekeningen
  • 3D-tekeningen

Onze werkwijze

Stap 1
Allereerst bespreken we samen met u uw verbouwingswensen. Tijdens dit oriënterende gesprek nemen we alle stappen met u door, van schetsontwerp tot bouwkundige tekening en definitieve vergunningstekening. Op basis van dit eerste gesprek sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte voor de besproken werkzaamheden.

Stap 2
Na uw akkoord maken wij aan de hand van uw wensen een ontwerp. Deze bouwtekeningen passen wij aan tot u tevreden bent over het eindresultaat.

Stap 3
Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp, maken wij de definitieve bouwkundige tekeningen.

Stap 4
Wij kunnen u helpen bij alle onderdelen van de vergunningsaanvraag, zoals het invullen van de aanvraag, het maken van een fotobijlage of het opstellen van een instemmingsbrief voor de buren.

Stap 5
Wij dienen de vergunningsaanvraag in en communiceren met de gemeente over eventuele aanvullingen en/of wijzigingen in het ontwerp.

Kortom: wij kunnen het gehele ontwerp- en vergunningsaanvraag traject voor u uit handen nemen. Hierbij maken we niet alleen de tekeningen, wij houden bij het ontwerp ook direct rekening met wat er wel en niet mag vanuit de welstandscommissie. We houden ook rekening met de wet- en regelgeving vanuit het Bouwbesluit en kunnen een constructieberekening voor u maken. Op deze manier voldoen uw tekeningen over het algemeen in één keer aan alle inlevercriteria van de gemeente, waardoor de vergunningsaanvraag vlot en voorspoedig verloopt.

Wij nemen daarnaast de communicatie met de gemeente voor u uit handen. Doordat wij de meeste medewerkers van de gemeente Utrecht inmiddels kennen verloopt die communicatie snel en prettig. Inmiddels zijn er dit jaar al veel vergunningen aangevraagd en vergunt. In de meeste gevallen heeft u binnen vier tot zes weken de vergunning in huis.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de bouwkundige tekeningen van Bouwadvies Mur of heeft u vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 22 70 450, e-mail info@bouwadviesmur.nl of ons aanvraagformulier.

Onafhankelijk en objectief

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie, al het tekenwerk en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van onze diensten beïnvloed zouden kunnen worden.

Bouwkundige tekeningen Utrecht

Bent u op zoek naar de volgende diensten?

“3D tekeningen laten maken voor een uitbouw”

“Nieuw gekocht huis bouwkundig laten keuren”

“Advies voor een verbouwing”

“Bouwtekeningen voor vergunningsaanvraag gemeente”

Dan bent u bij Bouwadvies Mur BV aan het juiste adres. Bij vragen of opmerkingen helpen we u graag verder. Bel of mail ons gerust!

ContactOfferte aanvragen