Skip to main content

Over ons

Bouwadvies Mur is een onafhankelijk, deskundig en no nonsense adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen, bouwkundig advies en bouwkundige keuringen.

Bouwadvies Mur is in 2013 opgericht door ing. Jesper Mur. Inmiddels hebben wij vier vaste tekenaars in dienst en werken wij samen met een aantal vaste deskundige constructeurs en taxateurs, waardoor wij iedere opdracht tot een succes weten te brengen.

Ons bureau kenmerkt zich door klantgerichtheid, korte lijnen, hoge kwaliteit en heldere bouwkundige rapportages. Niet voor niets geven onze klanten ons in meer dan 60 reviews gemiddeld een 4,9 op Google Reviews. Veel van onze diensten bieden wij aan tegen vaste scherpe tarieven. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij proberen aanvragen dezelfde werkdag te beantwoorden.

Offerte aanvragenOnze diensten

Bouwkundige tekeningen

Wij maken tekeningen voor al uw bouwkundige toepassingen, vergunningsaanvragen, constructies en gebouwen. Vanaf het begin denken wij met u mee over indeling, materialen etc. Wij onderscheiden ons door advies op maat en inmeten op locatie, en kunnen de gehele vergunningsaanvraag voor u verzorgen. Deze dienst kunt u combineren met een 3D-tekening, zodat u direct ziet hoe uw huis er na de verbouwing uitziet.

Bouwkundig advies

Wilt u graag meer ruimte in uw woning door een aanbouw te plaatsen of wilt u de keuken bij de woonkamer betrekken? Wij geven u een gedegen verbouwingsadvies. Ook is het mogelijk dat een architect een ontwerp voor uw verbouwing maakt. Naast verbouwingsadvies geven wij ook advies over daken, kruipruimtes etc. Kortom, voor elke bouwkundige vraag hebben wij een oplossing.

Bouwkundige keuringen

Een huis kopen of verkopen doet u niet iedere dag. Om inzicht te krijgen in de staat van het pand is een bouwkundige inspectie essentieel. Het voorkomt dat u later voor financiële verrassingen komt te staan en u staat sterker bij een eventueel juridisch geschil achteraf. Ook voor huiseigenaren die niet van plan zijn hun huis te verkopen kan een inspectie nuttig zijn. Zo weet u precies hoe het bouwkundig met uw woning is gesteld.

Bent u op zoek naar:

“3D tekeningen laten maken voor een uitbouw in Utrecht”

“Nieuw gekocht huis bouwkundig laten keuren in Utrecht”

“Advies voor een verbouwing in Utrecht”

“Bouwtekeningen voor vergunningsaanvraag gemeente Utrecht”

Dan bent u bij Bouwadvies Mur BV aan het juiste adres. Bij vragen of opmerkingen helpen we u graag verder. Bel of mail ons gerust!

ContactOfferte aanvragen