3D bouwtekeningen Utrecht

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project "3D bouwtekeningen Utrecht". Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
3d doorsnede Utrecht

3D bouwtekeningen Utrecht

Tegenwoordig werken wij steeds vaker met 3D bouwtekeningen in Utrecht. Wanneer wij projecten doen waarbij een langere ontwerpfase van belang is, kiezen wij er vaak voor om 3D bouwtekeningen te maken. Want 3D tekeningen zien er niet alleen mooi uit, we kunnen heel gemakkelijk visualiseren hoe een ontwerp eruit gaat zien.

Uitbouw en dakkapel

Wij maakten laatst 3D bouwtekeningen voor een klant in Utrecht. Hiervoor tekenden wij het hele huis. Om een nieuw ontwerp voor een uitbouw en een dakkapel te maken was het ideaal om de hele woning in 3D te tekenen. Bij een dergelijk project tekenen we alle gevels, alle plattegronden en ook een aantal doorsneden van de woning. De klant was erg blij met de tekeningen en de vergunning werd gelukkig ook verleend.

Info over 3D bouwtekeningen Utrecht?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.