Aankoopkeuring Utrecht

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Aankoopkeuring Utrecht". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
aankoopkeuring utrecht

Aankoopkeuring Utrecht

Bij het kopen van een huis in Utrecht is het altijd belangrijk om een aankoopkeuring uit te voeren. Zo kom je nooit na het kopen van een huis voor verrassingen te staan. Door het laten doen van een aankoopkeuring in Utrecht hoef je niet wakker te liggen over de bouwkundige staat van het huis dat je wil gaan kopen. Onze inspecteur voert een keuring uit door het hele huis, en geeft op zowel op locatie als later in een rapport aan wat de gebreken zijn, en hoeveel het kost om deze te verhelpen. In sommige gevallen kan het zelfs voorkomen dat de koop uiteindelijk niet doorgaat.

Doorhangend plafond

In het centrum van Utrecht hebben wij vorig jaar een aankoopkeuring gedaan. De onderhoudsstaat van de woning was redelijk. Maar helaas was er een groot gebrek aan het huis. In het verleden was er een uitbouw aan de woning toegevoegd, echter waren er waarschijnlijk fouten gemaakt bij het berekenen van de constructieve onderdelen. Het plafond in de uitbouw begon door te hangen door het gewicht van de bovenliggende achtergevel. Deze koop is uiteindelijk niet doorgegaan, en dat heeft onze klanten veel stress gescheeld.

Info over aankoopkeuring Utrecht?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.