Bouwkundige inspectie Nieuwegein

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Bouwkundige inspectie Nieuwegein". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
Bouwkundige inspectie Nieuwegein

Bouwkundige inspectie Nieuwegein

We hebben een bouwkundige inspectie in Nieuwegein uitgevoerd in een woning uit 2011. De klanten die ons benaderden voor de bouwkundige inspectie waren expats, en woonden pas een aantal jaar in Nederland. Ze hadden de Nederlandse taal nog niet volledig onder de knie, dus deze bouwkundige inspectie hebben we in het Engels gedaan. De woning was goed onderhouden, en was prima in orde. We hebben een opmerking gemaakt over de kruipruimte en een lekkage aan de goot.

Verbouwplannen

Tijdens de bouwkundige inspectie in Nieuwegein kwamen we te spreken over de verbouwplannen die onze klanten hadden. Terwijl we door de woning liepen vertelden ze over alles wat ze wilden veranderen. Omdat ze niet uit Nederland kwamen hadden ze geen goed beeld van de wet- en regelgeving betreft verbouwingen. We hebben hier tijdens de inspectie meteen wat informatie over gegeven. Als de verbouwplannen doorgaan, gaan we ze helpen met de bouwtekeningen.

Interesse in bouwkundige inspectie Nieuwegein?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord. Of vraag een offerte aan!

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Om inzicht te krijgen in de staat waarin een pand of woning verkeert is een bouwkundige inspectie van groot belang. Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een pand of woning steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd door de geldverstrekker. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport van Bouwadvies Mur staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk een stuk sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een Bouwkundige keuring Utrecht met NHG voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker waardoor u de financiering gemakkelijk rond krijgt.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.