Bouwkundige keuring de Bilt

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Bouwkundige keuring de Bilt". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
Bouwkundige keuring de Bilt

Bouwkundige keuring de Bilt

In de Bilt hebben wij een bouwkundige keuring van een bedrijfspand uitgevoerd in opdracht van de koper. Omdat het om een betrekkelijk oud pand is en er wat scheuren in de gevel zichtbaar waren had de koper zijn twijfels. Scheuren in de gevel kunnen wijzen op problemen met de fundering. Tijdens de keuring werd al snel duidelijk dat dit pand niet als woonhuis in gebruik was, maar als atelier of hobbyruimte. Er was wel een kleine keuken aanwezig maar geen badkamer en geen slaapkamers. Het waren dus vrij grote ruimtes met veel mogelijkheden.

Scheuren in de muren

De scheuren in de gevel vielen eigenlijk erg mee. De eigenaar verklaarde dat er vroeger een autogarage in de woning gevestigd was en dat de schade aan de muur uit dit tijd komt. Verder verkeerde het voegwerk en de buitenkozijnen in slechte staat, maar de koper van de woning is van plan om alles grondig te renoveren te isoleren en te moderniseren.

Wij hebben de koper van dit pand dus gerust kunnen stellen. De stabiele basis en grote ruimtes hebben veel mogelijkheden. We hebben dan ook een positief aankoopadvies gegeven.

Interesse in een bouwkundige keuring in de Bilt?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord. Of vraag een offerte aan!

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Om inzicht te krijgen in de staat waarin een pand of woning verkeert is een bouwkundige inspectie van groot belang. Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een pand of woning steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd door de geldverstrekker. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport van Bouwadvies Mur staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk een stuk sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een Bouwkundige keuring Utrecht met NHG voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker waardoor u de financiering gemakkelijk rond krijgt.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.