Bouwkundige keuring en taxatie

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Bouwkundige keuring en taxatie". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
taxatie utrecht

Bouwkundige keuring en taxatie

In deze royale tussenwoning uit 1905 hebben wij een bouwkundige keuring uitgevoerd. Daarbij hebben wij de woning laten taxeren. Een bouwkundige keuring en taxatie zijn twee zaken die u als koper van een woning moet laten uitvoeren voor het verkrijgen van uw hypotheek. Bij ons is het mogelijk om de bouwkundige keuring en de taxatie met elkaar te combineren. Bij het aanvragen van de offerte op onze website kunt u dit aangeven, en wij regelen dat er een taxateur uit ons netwerk aanwezig is tijdens de keuring. Dit scheelt u tijd en geld. Een bijkomend voordeel is dat er maar één afspraak gemaakt hoeft te worden met de verkopers en dat we de bouwkundige keuring en de taxatie tegelijk kunnen uitvoeren, zo weet u ook meteen waar u aan toe bent.

Goed onderhouden woning

Tijdens de keuring hebben we de kopers meerdere onderhoudsadviezen gegeven en het onderhoud van de woning uitgebreid doorgesproken. Het huis was in prima conditie maar dat moet in de toekomst natuurlijk ook zo blijven. Ik het rapport hebben we niet alleen gebreken beschreven, maar hebben we juist het onderhoud omschreven. Gebreken waren er namelijk nauwelijks.

Interesse in een bouwkundige keuring en taxatie?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord. Of vraag een offerte aan!

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Om inzicht te krijgen in de staat waarin een pand of woning verkeert is een bouwkundige inspectie van groot belang. Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een pand of woning steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd door de geldverstrekker. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport van Bouwadvies Mur staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk een stuk sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een Bouwkundige keuring Utrecht met NHG voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker waardoor u de financiering gemakkelijk rond krijgt.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.