Bouwkundige keuring Nieuw Engeland Utrecht

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundigekeuring project "Bouwkundige keuring Nieuw Engeland Utrecht". Benieuwd naar de Bouwkundigekeuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact

Vocht in de kruipruimte

In Nieuw Engeland, Utrecht, hebben we in korte tijd drie woningen vlakbij elkaar mogen keuren. Al deze huizen waren erg goed onderhouden maar hadden toch last van vocht in de kruipruimtes. Dit is een bekend probleem voor alle kruipruimtes in Utrecht. Maar dat we in twee weken tijd drie keer het zelfde probleem vonden in de zelfde wijk is wel opvallend.

Vocht in de kruipruimte kan overal voorkomen. Dat hoeft niet altijd te maken te hebben met de locatie, in dit geval Nieuw Engeland. Wanneer de ventilatie van de kruipruimte slecht is, blijft het vocht in de kruipruimte hangen. Wanneer de luchtvochtigheid in een kruipruimte voor lange tijd te hoog is, hoopt het zich op in de vloerbalken. Dat kan finest zijn voor de draagkracht van de vloer.

Door goed te ventileren in de kruipruimte voorkomt u dat er grotere problemen ontstaan. Ook kunt u er aan denken om de vloer aan de onderzijde te isoleren of door een bodemafsluiter te plaatsen. In deze drie gevallen konden er door een kleine ingreep grote problemen voorkomen worden.

Interesse in een Bouwkundige keuring?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Om inzicht te krijgen in de staat waarin een pand of woning verkeert is een bouwkundige inspectie van groot belang. Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een pand of woning steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd door de geldverstrekker. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport van Bouwadvies Mur staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk een stuk sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een Bouwkundige keuring Utrecht met NHG voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker zo krijgt u de financiering gemakkelijker rond.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.