Bouwkundige keuring Nieuw Engeland

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Bouwkundige keuring Nieuw Engeland". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
Bouwkundige keuring Utrecht

Bouwkundige keuring Nieuw Engeland

Voor deze woning in Utrecht in de wijk Nieuw Engeland hebben en een bouwkundige keuring uitgevoerd. De toekomstige bewoners hebben gekozen voor een optie A rapportage. Dit houdt in dat wij naast de Bouwkundige inspectie een keuringsrapport leveren met daarin opgenomen een onderhoudsadvies en herstelkostenoverzicht.

Tijdens de bouwkundige keuring hebben we de hele woning geïnspecteerd. Zoals altijd begonnen wij met het inspecteren van het dak, daarna gaan we richting de benedenverdieping, totdat we eindigen in de kruipruimte. Tijdens de keuring voeren wij ook vochtmetingen uit.

Geen gebreken

In deze woning in Nieuw Engeland waren eigenlijk geen gebreken geconstateerd. De gehele woning verkeerde in een nette staat. Tijdens de metingen zijn er geen verhoogde vochtpercentages gemeten. Ook zijn er nergens in de vloer- en dakconstructie sporen aangetroffen van houtrot, schimmels, en/of houtworm. We zien dit toch regelmatig fout gaan. Daarom is het altijd verstandig om een keuring uit te laten voeren. Zeker omdat je dergelijke gebreken niet altijd met het blote oog kan waarnemen.

Interesse in een bouwkundige keuring?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord. Of vraag een offerte aan!

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.