Bouwkundige keuring Utrecht Parkwijk, Het Zand

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Bouwkundige keuring Utrecht Parkwijk, Het Zand". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact

In Parkwijk Het Zand hebben we deze hoekwoning uit 2008 gekeurd en getaxeerd.

Tijdens de keuring is er in de kruipruimte een defecte afvoer ontdekt en was het kitwerk in de badkamer matig uitgevoerd waardoor vocht gemakkelijk achter de tegels kan komen. Verder zijn er uit de keuring zijn geen bijzonderheden naar voren gekomen en hebben we onze klant gerustgesteld dat zij een prima onderhouden woning hebben aangekocht. Tijdens de bouwkundige keuring in Utrecht Parkwijk Het Zand en in de rapportage hebben we onze klant tip en info gegeven over de woning en over toekomstige bouwkundige problemen en hoe deze voorkomen kunnen worden.

Interesse in een Bouwkundige keuring?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Om inzicht te krijgen in de staat waarin een pand of woning verkeert is een bouwkundige inspectie van groot belang. Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een pand of woning steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd door de geldverstrekker. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport van Bouwadvies Mur staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk een stuk sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een Bouwkundige keuring Utrecht met NHG voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker zo krijgt u de financiering gemakkelijker rond.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.