Bouwkundige keuring Utrecht Parkwijk, Het Zand

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Bouwkundige keuring Utrecht Parkwijk, Het Zand". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
Achtergevel Bouwkundige keuring Utrecht

Bouwkundige keuring Utrecht Parkwijk

In Utrecht Parkwijk Het Zand hebben we een hoekwoning uit 2008 gekeurd en getaxeerd. Tijdens deze bouwkundige keuring in Utrecht Parkwijk inspecteerden we de bouwkundige staat van de woning. Samen met de klant lopen we de gehele woning door, en al gaandeweg vertelt de inspecteur wat hij allemaal tegenkomt. Eén of twee dagen later ontvangt de klant een uitgebreid keuringsrapport met onderhoudsadvies en herstelkostenoverzicht.

Matig kitwerk

Tijdens de keuring was er in de kruipruimte een defecte afvoer ontdekt. Ook was het kitwerk in de badkamer matig uitgevoerd, waardoor vocht gemakkelijk achter de tegels kon komen. Verder zijn er uit de keuring zijn geen bijzonderheden naar voren gekomen. We stelden onze klanten gerust dat zij een prima onderhouden woning hadden aangekocht.

Interesse in een bouwkundige keuring?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord. Of vraag een offerte aan!

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Om inzicht te krijgen in de staat waarin een pand of woning verkeert is een bouwkundige inspectie van groot belang. Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een pand of woning steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd door de geldverstrekker. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport van Bouwadvies Mur staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk een stuk sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een Bouwkundige keuring Utrecht met NHG voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker waardoor u de financiering gemakkelijk rond krijgt.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.