Bouwkundige keuring Utrecht Terwijde

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Bouwkundige keuring Utrecht Terwijde". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
huis voorgevel schoorsteenuitlaat

Bouwkundige keuring en taxatie

In Utrecht Terwijde hebben wij een tussenwoning uit 2003 gekeurd en laten taxeren. Wij hebben geen taxateurs in dienst, maar wij kunnen altijd een taxateur uit ons netwerk benaderen om tijdens een bouwkundige keuring de betreffende woning te komen taxeren. Uit de keuring in Terwijde zijn geen bijzonderheden naar voren gekomen en hebben we onze klanten gerustgesteld dat zij een prima onderhouden woning hebben aangekocht. Tijdens de keuring en in de rapportage hebben we onze klant tips en informatie kunnen geven over het onderhoud van de woning, met mogelijke toekomstige bouwkundige problemen en hoe deze voorkomen kunnen worden.

Interesse in een Bouwkundige keuring?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Om inzicht te krijgen in de staat waarin een pand of woning verkeert is een bouwkundige inspectie van groot belang. Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een pand of woning steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd door de geldverstrekker. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport van Bouwadvies Mur staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk een stuk sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een Bouwkundige keuring Utrecht met NHG voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker zo krijgt u de financiering gemakkelijker rond.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.