Bouwkundige keuring Zuilen

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Bouwkundige keuring Zuilen". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
appartement keuren voorgevel

Bouwkundige keuring Zuilen

In dit benedenappartement uit 1930 in Zuilen hebben wij een bouwkundige keuring uit mogen voeren. Tijdens de bouwkundige keuring hebben we de kopers enkele adviezen gegeven en het onderhoud van de woning uitgebreid doorgesproken. Het appartement verkeerde in goede conditie. Om dit in de toekomst ook zo te houden is onderhoud erg belangrijk. In een bouwkundig rapport beschrijven we niet alleen bouwkundige gebreken, maar geven we ook onderhoudsadviezen en andere tips.

Grondwaterstand in Zuilen

Tijdens deze bouwkundige keuring hebben we ook de kruipruimte geïnspecteerd. Door onze ervaring in Utrecht weten we goed waar we op moeten letten. Zo kent Utrecht Zuilen nogal een hoge grondwaterstand, maar zo lang de ventilatie onder de vloer goed is zijn er weinig problemen te verwachten. Vaak gaat het echter mis als ventilatieroosters dicht worden gezet of als de vloer wordt geïsoleerd. Tijdens een bouwkundige keuring in Zuilen letten we daarom altijd extra op de ventilatie. In dit geval waren er in het verleden wel problemen geweest, maar deze waren vakkundig opgelost. Zo waren er in het verleden al meerdere vloerbalken vervangen. Doordat ook de ook ventilatie al was verbeterd verkeerde de vloer op het moment van de bouwkundige keuring in goede conditie.

Interesse in een bouwkundige keuring?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord. Of vraag een offerte aan!

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

 

Om inzicht te krijgen in de staat waarin een pand of woning verkeert is een bouwkundige inspectie van groot belang. Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een pand of woning steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd door de geldverstrekker. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport van Bouwadvies Mur staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk een stuk sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een Bouwkundige keuring Utrecht met NHG voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker waardoor u de financiering gemakkelijk rond krijgt.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.