Bouwtechnische inspectie Utrecht

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Bouwtechnische inspectie Utrecht". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
Bouwtechnische inspectie Utrecht

Bouwtechnische inspectie Utrecht

Onlangs hebben wij voor een woning buiten Utrecht een bouwtechnische inspectie uitgevoerd. Bij een bouwtechnische inspectie keuren wij de woning van onder tot boven. Meestal beginnen wij onze inspectie bij het dak. Wanneer mogelijk klimmen wij zelfs op het dak, maar vaak kan er ook al een beoordeling gegeven worden van binnenuit. Hiervoor hebben wij verschillende manieren. Uiteindelijk lopen we de hele woning door, en eindigen we in de kruipruimte.

Vocht achter de tegels

De woning buiten Utrecht leek in een prima staat te verkeren. Toch is er in veel van de gevallen wel een gebrek te vinden. In dit geval was er vocht achter de tegels gekomen in de badkamer. Dit kan komen door slecht of verouderd kit- en voegwerk. In dit geval was de klant blij dat wij de bouwtechnische inspectie kwamen doen, omdat er een aandachtspunt naar voren kwam, die anders misschien wel tot een lekkage had kunnen leiden.

 

 

Interesse in een bouwtechnische inspectie in Utrecht?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord. Of vraag een offerte aan!

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Om inzicht te krijgen in de staat waarin een pand of woning verkeert is een bouwkundige inspectie van groot belang. Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een pand of woning steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd door de geldverstrekker. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport van Bouwadvies Mur staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk een stuk sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een Bouwkundige keuring Utrecht met NHG voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker waardoor u de financiering gemakkelijk rond krijgt.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.