Bouwtechnische keuring Utrecht Hoograven

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Bouwtechnische keuring Utrecht Hoograven". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
inspectie voorgevel

Bouwtechnische keuring

Voor deze woning in Utrecht in de wijk Hoograven hebben en een bouwkundige aankoopkeuring gedaan. De toekomstige bewoners hebben gekozen voor een optie A rapportage. Dit houdt in dat wij naast de bouwkundige inspectie een keuringsrapport leveren met daarin opgenomen een onderhoudsadvies en herstelkostenoverzicht.

Verouderd plat dak

Tijdens de bouwkundige keuring in Hoograven zijn we natuurlijk ook op het dak geweest. De technische staat van de dakbedekking van het platte dak verkeerde in een matige conditie. Bitumen op een plat dak hebben te lijden onder veel verschillende weersomstandigheden. Normaal gesproken hebben bitumen een levensduur van 25 à 30 jaar. De dakbedekking van de woning in Hoograven was al verouderd, en daardoor gaan uitdrogen. Ook groeide er mos en ander onkruid op het dak, wat de kans op lekkages vergroot wanneer deze zich goed beginnen te wortelen in de dakbedekking. De toekomstige bewoners moeten er rekening mee houden dat op termijn van minder dan vijf jaar het dak vervangen moet worden.

Voor de rest zijn na een uitgebreide inspectie geen bouwkundige gebreken opgemerkt en was de woning erg goed onderhouden.

Interesse in een Bouwkundige keuring?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Om inzicht te krijgen in de staat waarin een pand of woning verkeert is een bouwkundige inspectie van groot belang. Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een pand of woning steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd door de geldverstrekker. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport van Bouwadvies Mur staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk een stuk sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een Bouwkundige keuring Utrecht met NHG voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker zo krijgt u de financiering gemakkelijker rond.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.