Bouwtekening Utrecht

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project "Bouwtekening Utrecht". Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
Bouwtekening Utrecht

Bouwtekening Utrecht

In de wijk Nieuw Engeland Utrecht hebben wij een mooi project gedaan waar we een bouwtekening voor mochten maken. Onze klant wilde meer binnenruimte in haar woning creëren, maar ze wist nog niet hoe ze dat precies wilde gaan doen. Uiteindelijk zijn we samen met een architect tot een mooi ontwerp gekomen en was er in het ontwerp nog plaats voor een dakterras.

Aanvragen omgevingsvergunning

In de beginfase van het project zijn wij langsgekomen om de woning te bekijken en te bepalen wat de mogelijkheden waren. Vervolgens hebben wij een gedetailleerde bouwtekening gemaakt van de woning, en hebben wij samen met een architect de nieuwe situatie erin gezet. Met de bouwtekening van de dakopbouw kon er gemakkelijk een vergunningsaanvraag worden gedaan. De vergunningsaanvraag hebben wij ook verzorgd, zodat onze klanten zich daar niet meer druk over hoefden te maken.

Omdat wij al vaak vergunningsaanvragen bij de gemeente Utrecht hebben gedaan, kunnen wij goed advies geven over wat er wel en niet mogelijk is voor het verkrijgen van een vergunning. Zo verliep het hele proces ook bij onze klanten in Nieuw Engeland soepel, en was de vergunning snel verleend.

Info over bouwtekening in Utrecht?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.