Bouwtekeningen maken Utrecht

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project "Bouwtekeningen maken Utrecht". Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
Bouwtekeningen maken Utrecht

Bouwtekeningen maken

Voor meerdere woningen in de wijk Lombok in Utrecht hebben wij dakopbouwen ontworpen. Hiervoor hebben wij de bouwtekeningen gemaakt. Onze bouwtekeningen kunnen bij de gemeente ingediend worden voor de vergunningsaanvraag, en tevens zijn onze tekeningen zo gedetailleerd dat een aannemer er ook mee uit de voeten kan.

Verbouwingswensen

Wanneer wij bouwtekeningen maken gaan wij als eerste stap met onze opdrachtgever de verbouwingswensen bespreken. Tijdens dit oriënterend gesprek nemen we alle stappen door: van schetsontwerp tot de definitie vergunningstekeningen. Op basis van dit eerste gesprek sturen wij vrijblijvend een offerte voor de besproken werkzaamheden. Na uw akkoord kunnen wij aan de hand van uw wensen een ontwerp voor u maken. Wanneer u helemaal tevreden bent over het nieuwe ontwerp gaan we de definitieve bouwtekeningen maken.

Ontwerptraject

Wij kunnen het gehele ontwerp- en vergunningsaanvraagtraject voor u uit handen nemen. Hierbij maken we niet alleen de tekeningen maar houden we bij het ontwerp ook rekening met wat er wel en niet mag vanuit welstand, houden we rekening met wet er regelgeving vanuit bouwbesluit en kunnen we de constructie berekening voor u maken. Op deze manier voldoen de tekeningen in de meeste gevallen in één keer aan alle inlevercriteria van de gemeente, hierdoor verloopt de vergunningsaanvraag vlot en voorspoedig. Doordat wij de meeste ambtenaren van de gemeente Utrecht kennen verloopt ook die communicatie snel en prettig, en heeft u er als klant geen omkijken naar. In de meesten gevallen heeft u binnen vier tot zes weken de vergunning in huis.

Info over bouwtekeningen?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.