Bouwtekeningen muurdoorbraak

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project "Bouwtekeningen muurdoorbraak". Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
Voorgevel muurdoorbraak

Bouwtekeningen muurdoorbaak

We werden benaderd door mensen uit Oudwijk die graag bouwtekeningen voor een muurdoorbraak wilden hebben. Ze woonden in een leuke woning, maar helaas was de keuken erg smal en eigenlijk te klein. Door de kleine keuken was het woongenot in de woning niet optimaal.

We zijn bij de woning langsgegaan om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Na een vruchtbaar gesprek met de klant hadden we bedacht om een muurdoorbraak te doen, waardoor de keuken vergroot kon worden. Daarvoor zijn altijd bouwtekeningen nodig als het gaat om een draagmuur.

Vergunning aanvragen

Voor de muurdoorbraak was het van belang om bouwtekeningen te maken en een vergunning aan te vragen bij de gemeente. Dit hele proces hebben wij uit handen genomen. Binnen een korte tijd was de vergunning verleed en kon de bouw beginnen.

Info over bouwtekeningen muurdoorbaak?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.