Bouwtekeningen verbouwing

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project "Bouwtekeningen verbouwing". Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
Bouwtekeningen verbouwing

Bouwtekeningen verbouwing

In Utrecht Zuilen hebben wij een mooi project gedaan bij twee woningen naast elkaar. We werden benaderd om bouwtekeningen te maken voor een verbouwing. Beide huizen hadden een klein dakterras bovenop hun keuken. Dit dakterras moest bij de woning betrokken worden. In één van de twee woningen moest er een badkamer in komen, en bij de buren hadden ze het idee om er een kantoor van te maken. Bij een verbouwing is er meer nodig dan alleen bouwtekeningen.

Ten eerste zijn wij langsgekomen om de woningen te bekijken en te kijken wat de mogelijkheden waren. Vervolgens hebben wij gedetailleerde bouwtekeningen gemaakt van de woning, en hebben wij de nieuwe situatie erin gezet. Met de bouwtekeningen van de verbouwing kon er gemakkelijk een vergunningsaanvraag worden gedaan. De vergunningsaanvraag hebben wij ook verzorgd, zodat onze klanten zich daar niet meer druk over hoefden te maken.

Omdat wij al vaak vergunningsaanvragen bij de gemeente Utrecht hebben gedaan, kunnen wij goed advies geven over wat er wel en niet mogelijk is voor het verkrijgen van een vergunning. Zo verliep het hele proces ook bij onze klanten in Zuilen soepel, en was de vergunning snel verleend.

Info over bouwtekeningen in Utrecht?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.

Bouwtekeningen verbouwing