Bouwtekeningen verbouwing

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project "Bouwtekeningen verbouwing". Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
Voor- en zijgevel van woning

Van dakterras naar opbouw

In Utrecht Zuilen deden wij een mooi project bij twee woningen naast elkaar. We werden benaderd voor het maken van bouwtekeningen voor een verbouwing. Beide huizen hadden een klein dakterras bovenop hun keuken, en dat dakterras moest bij de woning betrokken worden. In één van de twee woningen moest er een nieuwe badkamer komen, en bij de buren hadden ze het idee om een kantoor te maken. Bij een verbouwing is er meer nodig dan alleen bouwtekeningen.

Bouwtekeningen verbouwing

Ten eerste gingen wij langs om de woningen te bekijken en te kijken wat de mogelijkheden waren. Vervolgens maakten wij gedetailleerde bouwtekeningen gemaakt van de woning, en ontwierpen wij de opbouw. Met onze bouwtekeningen van de verbouwing kon de vergunning eenvoudig aangevraagd worden. De aanvraag bij de gemeente hebben wij direct gedaan, zodat onze klanten zich daar niet meer druk over hoefden te maken.

Omdat wij vaak vergunningsaanvragen bij de gemeente Utrecht doen, kunnen wij op basis van onze ervaring goed advies geven over een vergunningsaanvraag. Zo verliep het hele proces ook bij onze klanten in Zuilen soepel, en werd de vergunning snel verleend.

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.