Bouwtekeningen vergunning

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project "Bouwtekeningen vergunning". Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
3d view uitbouw

Bouwtekeningen vergunning

Onze klant had een nieuw huis gekocht in Utrecht en benaderde ons om bouwtekeningen te maken voor een vergunning. Om de woning te optimaliseren wilde onze klant een uitbouw realiseren. In eerste instantie dacht onze klant dat een vergunning niet nodig was voor de verbouwing. Echter, is dit in sommige gevallen wel het geval. Dat is niet altijd vanzelfsprekend. Met behulp van de omgevingsadviseurs waar wij vaker mee samenwerken kwamen we tot de conclusie dat een vergunning voor deze verbouwing wel nodig was.

Vergunning aanpassen

Nadat wij de bouwtekeningen voor de vergunning hadden afgemaakt en ingediend bij de gemeente, kregen wij de reactie dat er nog wat dingen aangepast moesten worden aan het ontwerp. In overleg met de klant en met de ambtenaren van de gemeente hebben we de bouwtekeningen aangepast. Uiteindelijk werd de vergunning verleend en kon onze klant de prachtige uitbouw gaan realiseren.

Info over bouwtekeningen vergunning?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.