Bouwvergunning Utrecht

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project "Bouwvergunning Utrecht". Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
bouwvergunning utrecht 3d

Bouwvergunning Utrecht

Voor dit mooie pand in Utrecht hebben wij de bouwvergunning verzorgd. Om de woning te vergroten en te optimaliseren was het idee ontstaan om een grote uitbouw te plaatsen. Voor een grote uitbouw is eigenlijk altijd een bouwvergunning nodig, zeker in Utrecht, waar het niet toegestaan is om meer dan 50% van de tuin te bebouwen.

Vergunning verleend

Voor dit project maakten wij alle benodigde stukken voor de bouwvergunning. In overleg met de klant uit Utrecht zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Nadat we de bouwvergunning bij gemeente Utrecht hadden ingediend werden er nog wat aanvullende stukken gevraagd, waarna de bouwvergunning uiteindelijk zonder veel problemen werd verleend.

Info over bouwvergunning Utrecht?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.