Constructieberekening vergunning

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project "Constructieberekening vergunning". Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
Constructieberekening vergunning

Constructieberekening vergunning

Meestal is bij de aanvraag van een vergunning een constructieberekening nodig. In veel oude huizen zijn de keuken en de woonkamer twee aparte ruimten. Vaak is de keuken dan erg klein. Het is dus niet vreemd dat wij regelmatig benaderd worden met vragen over muurdoorbraken. Voor een doorbraak in een dragende muur is altijd een constructieberekening en een vergunning nodig.

Bouwtekeningen

Bij een vergunningsaanvraag hoort altijd een bouwtekening. Voor onze klant in Utrecht hebben wij alle benodigde bouwtekeningen en constructieberekeningen gemaakt. Binnen drie weken was de vergunning al verleend, en kon onze tevreden klant beginnen met slopen!

Info over constructieberekening vergunning?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.