Constructietekeningen Utrecht

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project "Constructietekeningen Utrecht". Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
constructie plattegrond

Heeft u voor uw verbouwing een constructie tekening en of berekening nodig voor de aannemer of voor het aanvragen van een bouwvergunning dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bouwadvies Mur werkt samen met een Ingenieursbureau dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft in het tekenen en berekenen van constructies. We zijn gespecialiseerd in de bestaande bouw maar kunnen ook voor de nieuwbouw allerlei constructie berekeningen uitvoeren. Zo kunnen we voor bijna alle bouwmaterialen; beton, hout staal en steenconstructie berekeningen en tekeningen opstellen. Al onze berekeningen voldoen aan de strengste eis van de nu geldende Euro-codes.

Naast Constructie tekeningen en berekeningen kun u bij ons voor vrijwel alle bouwkundige vragen terecht klik (hier) voor onze overige diensten.

Bent uw benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, of uw plannen haalbaar zijn en of u hiervoor een vergunning nodig heeft, wij komen graag bij u langs voor een advies op maat. Omdat elke berekening anders is kunnen we helaas geen vaste prijzen rekenen, vraag daarom nu een vrijblijvende offerte bij ons aan via ons aanvraagformulier (Offerte Constructie tekeningen Utrecht)

Wilt u eerst meer informatie of heeft u nog andere vragen? Belt nu 030 22 70 450 en wij staan u graag telefonisch te woord. Ook per E-mail of via ons aanvraagformulier (Offerte Constructie tekeningen Utrecht) zijn wij u graag van dienst.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.

constructie details
Constructie aansluitdetails