huis keuren Utrecht

In Zuilen hebben we deze bouwkundige keuring uitgevoerd. Hier hebben we voor een jong stel dat wil gaan samen wonen deze boven woning gekeurd. De woning maakt een goede stabiele indruk tot dat we de kruipruimte gingen inspecteren:

De vloerconstructie verkeert, voor zover zichtbaar, in een matige conditie. Er zijn sporen gevonden van houtaantastende bruinrot in de koppen van de vloerbalken. De kruipruimte verkeert hierdoor in een matige conditie. Er dient rekening te worden gehouden met herstelwerkzaamheden aan de vloerbalken en de balkkoppen. De kosten van dit soort ingrepen kunnen aardig oplopen. Dit is natuurlijk erg belangrijk om te weten voor u een huis koopt. Het is dan ook altijd aan te raden om een bouwkundige keuring uit te laten voeren.

Wilt u ook zekerheid voordat u definitief een huis aankoopt of maakt u zich zorgen dat uw eigen vloer/ kruipruimte in slechte staat verkeerd? Wij voeren standaard een kruipruimte inspectie uit. Op deze manier krijgt u van ons een goede beeld van de staat van de (houten) vloer.

Een huis kopen doet u niet iedere dag. Om inzicht te krijgen in de staat waarin een woning of pand verkeert is een bouwkundige inspectie daarom van groot belang.

Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een huis of pand steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd laat daarom uw huis keuren Utrecht. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk  sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een bouwkundige keuring met nhg voldoet aan de eisen van de hypotheek verstrekker zo krijgt u de financiering gemakkelijker rond.

Wilt u meer informatie over huis keuren Utrecht of heeft u vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte laten maken of anderszins een afspraak met ons maken?

Belt u 030 22 70 450 en wij staan u graag telefonisch te woord. Ook per E-mail of via ons aanvraagformulier (Offerte bouwkundige keuring) zijn wij u graag van dienst.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.

31% vochtpercentage in de houten balk koppen

35% vochtpercentage in de houten balk koppen

verrotte balkkop

verrotte balkkop

Project Details

  • Date okt 2015
  • Labeled
Back To Top