Bouwkundige keuring Zuilen, Utrecht

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Bouwkundige keuring Zuilen, Utrecht". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact

Bouwkundige keuring

In Zuilen hebben we een bouwkundige keuring in een bovenwoning uitgevoerd. De starters wilden gaan samenwonen, en wilden weten in welke staat de bovenwoning verkeerde. Door het uitvoeren van een bouwkundige keuring kom je niet voor verrassingen te staan. De woning maakte een goede en stabiele indruk tot dat we de kruipruimte gingen inspecteren. Wij voeren standaard een kruipruimte inspectie uit. Vooral houten vloeren zijn gevoelig voor gebreken.

Kruipruimte inspectie

De vloerconstructie verkeerde, voor zover zichtbaar, in een matige conditie. Er waren sporen gevonden van houtaantastende bruinrot in de koppen van de vloerbalken. Er dient in zo’n situatie rekening te worden gehouden met herstelwerkzaamheden aan de vloerbalken en de balkkoppen. De kosten van dit soort ingrepen kunnen aardig oplopen. In het keuringsrapport dat wij bij de keuring leverde, is altijd een kostenindicatie te vinden voor de herstelwerkzaamheden.

Interesse in een Bouwkundige keuring?

Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Om inzicht te krijgen in de staat waarin een pand of woning verkeert is een bouwkundige inspectie van groot belang. Tegenwoordig wordt bij de aan- of verkoop van een pand of woning steeds vaker om een bouwkundig inspectierapport gevraagd door de geldverstrekker. Met zo’n bouwkundig keuringsrapport van Bouwadvies Mur staat u bij eventuele juridische geschillen namelijk een stuk sterker. Een ander bijkomend voordeel is dat u met een Bouwkundige keuring Utrecht met NHG voldoet aan de eisen van de hypotheekverstrekker zo krijgt u de financiering gemakkelijker rond.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.