Kruipruimte inspectie Utrecht

Ook deze week hebben we weer meerder woningen gekeurd. Belangrijk onderdeel dat snel vergeten wordt is de kruipruimte. Tijdens ons uitgebreide bouwkundige onderzoek inspecteren we uiteraard ook de kruipruimte. Hier zien we het opvallend vaak fout gaan; verhoogde vochtpercentages, schimmels en/of houtworm zijn veel voorkomende gebreken in Utrechtse kruipruimtes.

Meestal wanneer problemen in een vroeg stadium ontdekt worden blijven de herstelkosten beperkt en relatief laag. Hoe langer een schimmel en/ of een houtworm in het hout aanwezig is hoe meer schade er aan een vloer kan ontstaan.

Ons Advies is dan ook: Laat uw kruipruimte eens in de vijf jaar inspecteren op de mogelijke problemen. Wanneer dergelijke problemen in een vroeg stadium worden ontdekt zijn de herstelkosten meestal laag.

Van de week zijn we tijdens verschillende inspecties in de kruipruimtes toch weer een aantal opvallende zaken tegen gekomen onder de vloer. Zo zijn wij zo’n beetje alle meest voorkomende houtaantasters weer tegen gekomen. Zo zijn we schimmels in meerder kleuren tegen gekomen, houtworm in alle stadiums van beginnen tot zeer ernstig tot zelfs een niet zo veel voorkomende alles vernietigende kelderzwam.

We kunnen het dan ook niet vaak genoeg zeggen; Laat uw kruipruimte regelmatig (minimaal eens in de vijf jaar) controleren!

Wilt u meer informatie over een kruipruimte inspectie Utrecht of heeft u een andere vragen? Wilt u een vrijblijvende offerte laten maken of anderszins een afspraak met ons maken?

Belt u 030 22 70 450 en wij staan u graag telefonisch te woord. Ook per E-mail of via ons aanvraagformulier (Offerte kruipruimte inspectie Utrecht) zijn wij u graag van dienst. Wij zijn voornamelijk actief in Utrecht en omstreken. Maar wij werken ook graag buiten Utrecht.

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.

Kerlderzwam

Kerlderzwam

Bruinrot

Bruinrot

Schimmel in de kruipruimte

Schimmel in de kruipruimte

 

 

 

Verhoogde vochtpercentages

Verhoogde vochtpercentages

Project Details

  • Date jul 2017
  • Labeled

0 Comments

Leave A Reply

Back To Top