Opleveringskeuring Leidsche Rijn

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige keuring project "Opleveringskeuring Leidsche Rijn". Benieuwd naar de Bouwkundige keuring mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
opleveringskeuring Leidsche Rijn

Opleveringskeuring Leidsche Rijn

In Leidsche Rijn voeren wij af en toe een opleveringskeuring uit. Er zijn afgelopen jaren vele woningen opgeleverd. Ook wanneer u een nieuwbouwwoning koopt is het slim om een bouwkundige keuring te laten doen. Als wij een opleveringskeuring uitvoeren keuren we het hele object op fouten. Vanwege onze ervaring weten wij precies waar we op moeten letten bij een opleveringskeuring. Na de keuring sturen wij altijd een opleveringsrapport op naar de klant zodat alle punten nog gecontroleerd kunnen worden, en de aannemer de fouten kan herstellen.

Twaalf gebreken

Tijdens de oplevering van deze nieuwbouwwoning in Utrecht hebben wij 12 gebreken geconstateerd.

De gebreken liepen uiteen van afwerkingsfouten in de badkamer tot vervuiling in de gevel. Met name de afwerking van de kozijnen was onder de maat; het schilderwerk was erg slordig afgewerkt. Tevens sloot de loodvervanger erg slecht aan op de gevel ter plaatse van de aanbouw waardoor in de toekomst gemakkelijk lekkages kunnen ontstaan. Het kopen van nieuwe woning hoeft dus niet altijd te betekenen dat er geen gebreken zijn.

Info over vergunningstekening?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.