Technische tekening Utrecht

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project "Technische tekening Utrecht". Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
technische tekening utrecht voorgevel

Technische tekening Utrecht

Wij hebben veel ervaring met het maken van technische tekeningen in Utrecht. De meeste projecten die wij doen hebben te maken met verbouwingen. Daarvoor tekenen wij de hele woning uit wanneer dat nodig is voor de aannemer of de vergunningsaanvraag. Veel van onze klanten zijn gesitueerd in en rondom Utrecht. Hierdoor hebben wij veel kennis van het maken van technische tekeningen voor bouwen en verbouwing in deze omgeving, en weten we welke bouwvoorschriften in regio Utrecht gelden.

3D tekening woning

Laatst hebben wij een project aangepakt in het centrum van Utrecht. Voor het maken van een dakopbouw en een dakterras hebben wij een hele technische tekening gemaakt. In dit geval hebben wij van het de hele woning een technische tekening in 3D gemaakt. Voor de klant is het altijd leuk om een 3D model van je eigen woning te bekijken, en voor de aannemer is het natuurlijk makkelijker werken.

Info over technische tekening Utrecht?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.

technische tekening utrecht voorgevel
technische tekening utrecht