Vergunningstekening Utrecht

Bekijk hier ons recent voltooide Bouwkundige tekeningen project "Vergunningstekening Utrecht". Benieuwd naar de Bouwkundige tekeningen mogelijkheden voor uw woning in Utrecht? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in bouwkundig adviesbouwkundige keuringen, taxaties en het maken van bouwtekeningen voor vergunningsaanvragen.


Offerte aanvragen Contact
Vogelenbuurt Utrecht

Vergunningstekening Utrecht

Voor deze woning in de Vogelenbuurt in Utrecht maakten wij vergunningstekeningen en hebben we de gehele bouw begeleid. Ten eerste voerden wij de bouwkundige keuring voor de aankoop van de woning. Tijdens de keuring hadden we het al over de verbouwingsmogelijkheden. Al snel kwamen we er achter dat hiervoor een vergunningstekening gemaakt moest worden. Nadat de koop rond was hebben we ten eerste de ontwerpen gemaakt, en hieruit is de definitieve vergunningstekening gekomen. Deze hebben we ingediend bij de gemeente ter goedkeuring. Binnen twee weken was de vergunning verleend, zonder dat wij hiervoor maar één aanpassing op de vergunningstekening moesten doen.

Zoeken van een aannemer

Nadat de vergunning verleend was hielpen wij onze klant verder om de beste aannemer te kiezen voor de gunstigste prijs/kwaliteitsverhouding. Hiervoor selecteren wij verschillende aannemers om een open offerte op te stellen. Doordat wij een zeer gedetailleerde werkomschrijving maakten, konden de prijzen goed vergeleken worden. Nadat alle aannemers zijn komen kijken en hun offertes hebben opgesteld zijn we deze gaan vergelijken hieruit hebben we een aannemer gekozen.

Info over vergunningstekening?

Vraag een offerte aan! Voor informatie, vragen of het maken van een afspraak staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

ing. Jesper Mur
Bouwkundig adviseur

T  030 22 70 450
E  info@bouwadviesmur.nl

Bouwadvies Mur garandeert objectiviteit en volledige onafhankelijkheid bij de door haar uitgevoerde bouwkundige inspectie en het opstellen van het bouwkundig keuringsrapport. Bouwadvies Mur verklaart geen enkel belang te hebben in of bij enig aannemersbedrijf, makelaardij of tussenpersoon waardoor de resultaten van de inspectie beïnvloed zouden kunnen worden.