Wij stellen het zeer op prijs als u een review over ons bedrijf zou willen plaatsen op onze google+ pagina, alvast bedankt hiervoor: (Klik hier voor het plaatsen van een review) 
AIzaSyB37GnnOn2eUiwN4u5lKvIAkzkXJO4oyU0

3 Comments

  1. Denise K. schreef:

    Bouwadvies Mur ingeschakeld voor de bouwkundige keuring en taxatie van het huis dat wij gekocht hebben. Op korte termijn kunnen schakelen voor een afspraak. Uitgebreid rapport wat goed weergeeft wat wij de komende jaren kunnen verwachten met betrekking tot de werkzaamheden aan het huis. Er kwam ook naar voren dat er optrekkend vocht in de muren zit en de heer Mur heeft al onze vragen hierover beantwoord. Ook na de keuring was hij altijd bereikbaar voor vragen. Het rapport hebben wij binnen 3 werkdagen ontvangen.

  2. Sander vd H schreef:

    Dhr. Mur heeft voor ons een bouwtechnische keuring uitgevoerd voor het huis dat wij inmiddels hebben gekocht. Het was mogelijk om op zeer korte termijn een afspraak in te plannen. De keuring zelf is vakkundig en grondig uitgevoerd door Dhr. Mur. Het rapport kwam al snel na de keuring en was overzichtelijk en helder. Concrete aanbevelingen hebben ons inzicht gegeven in de directe kosten bij de aankoop van de woning. Naderhand is Dhr. Mur ook nog bereikbaar geweest voor verdere vragen. Wat ons betreft een aanrader!

  3. Anne schreef:

    Onze goede ervaringen met een eerder door Mur voor ons uitgevoerd bouwtechnisch onderzoek was aanleiding om ook nu weer een onderzoek door hem te laten uitvoeren. Zijn goede service, professionele klantgerichtheid en nakomen van afspraken werden door ons als zeer positief ervaren.

Leave A Reply

Back To Top